Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з березень, 2020

Підсумок дистанційної роботи перших двох тижнів.(ОБОВ'ЯЗКОВО ПРОЧИТАТИ)

Любі мої учні! Приємно, що ви, не зважаючи на досить екстремальні умови, працюєте. Не звично не тільки вам , а і вчителям. Але немає тих перешкод,   яких би ми не здолали спільними зусиллями.Ми вчимося разом долати   відстань між нами. Не все відразу вдається, але поступово все налагоджується. Тому хочу підвести підсумок нашої взаємодії і висловити свої побажання. 1.Слідкуйте за розкладом та завданнями на сайті Нові знання. 2.Виконуйте завдання відповідно з розкладом. 3.Відвідуйте мій сайт, який я створила для вас.  4.На сайті «Учитися легко» розміщені ВСІ теми та завдання за період карантину   5.Для кращого засвоєння матеріалу переглядайте відео, презентації. До кожної теми я  підбираю найоптимальніший варіант 6.Для закріплення проходьте тренувальні вправи  в мене на сайті або за своїм логіном-паролем на сайті https://learningapps.org/ 7.ОБОВ’ЯЗКОВО виконуйте тести-онлайн за посиланнями 8.Щоб результат був зарахований, вказуйте СВОЇ ім’я та прізвище у відповід

ВІдправка письмових робіт на електронну пошту

Шановні учні! Коли відправляєте свої роботи, дивіться який вони мають вигляд. Бо більшість робіт : -Фото збоку -Верх ногами -НЕ чіткі Тому, роботи в такому форматі перевірятись не будуть! Поважайте своїх вчителів!

5 порад щодо виконання тестів.

1.Перш ніж виконувати тести, переконайтесь, що добре засвоїли матеріал. 2. Засвоїли- це : уважно прочитали, вивчили дати, розумієте поняття, впізнаєте історичних діячів, розумієте прочинно-наслідкові зв'язки. 3. На виконання тесту у вас буде визначений час і одна спроба. 4. Не поспішайте з відповідями, їх не можна виправити. 5. Якщо ви не задоволені результатом, опрацюйте матеріал ще раз, складіть тести чи кросворд з цієї теми і надішліть мені на електронну пошту. Щоб виконати тест у відведеному місці заводите своє прізвище ти ім'я, в інакше я видалятиму результати не перевіряючи!